Předkrmy

Dýňový salát s granátovým jablkem 110,-

Římské listy s červenou řepou, gratinovaným kozím sýrem
a dresinkem z černého lanýže 155,-

Grilované mušle sv. Jakuba na savojské kapustě s čerstvými liškami 230,-

Restovaná kachní játra s lesními houbami a majoránkovým olejem 180,-

Čekankový salát s gorgonzolou a vlašskými ořechy 135,-

Polévky

Hovězí vývar se zeleninou Julien 95,-

Tradiční kulajda s pošírovaným vejcem a houbovým ragů 115,-

Hlavní chody

Pražma královská se zeleninovým kuskusem a fava fazolemi 360,-

Grilovaný skotský losos s čočkou beluga a humřím Bisque 360,-

Dýňové risotto ,, vialone nano” s houbami a gorgonzolou 235,-

Čerstvé linguine Bolognese 190,-

Pečené kuřecí prso Supreme s čekankou a bramorem
La ratté a omáčkou z portského vína 290,-

Pomalu pečený hovězí krk s uzenou bramborovou kaší,
špenátem a pepřovou omáčkou 270,-

Pečená kachní prsa ,,barberie” s konfitovanými bramborami,
pakchoi a pomerančovou omáčkou ,,Cointreau” 360,-

Grilovaná vepřová panenka na majoránkovém risottu ,,vialone nano” 255,-

Dušené jehněčí kolínko s hráškem, liškami, glazírovanými
bramborami a levandulovou omáčkou 380,-

Hovězí líčka se smrkovým hřiby a pastiňákovým puré 285,-

Dezerty

Variace evropských sýrů s domácí fíkovou marmeládou 180,-

Panna-cotta ze sena s borůvkami a lískovými oříšky v karamelu 115,-

Dukátové buchtičky z kynutého těsta podávané s vanilkovým šodó 95,-

Čokoládový fondant s kávovým sabayonem 145,-