Předkrmy

Římské listy s ančovičkovým dresinkem a hoblinami parmezánu 120,-
-s krevetama 215,-

Mozzarella s parmskou šunkou 145,-

Červená řepa s kozím sýrem, čerstvými jahodami,
dresinkem s chilli a divokým medem 145,-

Severomořské slávky na černém pivu 165,-

Marinovaný losos v červené řepě s koprovou remuládou,
marinovanou okurkou a strouhaným vejcem 165,-

Polévky

Vývar z perličky se zeleninou Julien 95,-
Celerový krém s kachními Foie gras a hříbky 145,-

Hlavní chody

Pražma královská se zeleninovým kuskusem a fava fazolemi 360,-

Pečená treska vousatá s cizrnou, liškami, pakchoi, omáčkou
z krevet a šafránu 365,-

Grilovaná chobotnice s hráškem, mátou, bramborovým fondántem
a sépiovým olejem 420,-

Houbové risotto ,,vialone nano” 235,-

Čerstvé linguine Bolognese 190,-

Na másle pečená perlička s houbovým ragů, špenátem
a lanýžovou kaší 320,-

Pomalu pečený hovězí krk s uzenou bramborovou kaší,
špenátem a pepřovou omáčkou 270,-

Pečená kachní prsa ,,barberie” s konfitovanými bramborami,
ostružinami, třešněmi a omáčkou z lesních plodů 360,-

Grilovaná jelení plec s bramborovou Annou, sezónní zeleninou,
liškami a omáčkou Roc de Lussac 395,-

Dušené jehněčí kolínko s hráškem, liškami, glazírovanými bramborami
a levandulovou omáčkou 380,-

Dezerty

Variace evropských sýrů s domácí fíkovou marmeládou 180,-

Panna-cotta ze sena s borůvkami a lískovými oříšky v karamelu 115,-

Dukátové buchtičky z kynutého těsta podávané s vanilkovou espumou 95,-

Čokoládové brownies s nugátem a mučenkou 145,-

Kakaové trubičky plněné vanilkovým krémem s čerstvými jahodami
a prachem z červené řepy 120,-